Opdrachtgevers
Ego Lifestyle B.V. maker van luxe laptops

Ego Lifestyle B.V.

Opdracht 1: creëer een overzicht en probleemstelling (briefing) voor de creatie van een  marketing,- en positioneringcampagne voor een nieuwe luxe product uitgaande van de kernwaarden en visie van de organisatie. Deze briefing dient ter selectie en werving van een uitvoerend reclame en marketing bureau dat de positioneringcampagne uit dient te voeren binnen een bepaald budget.

Resultaat: De opdracht is succesvol uitgevoerd in samenwerking met reclamebureau JWT International, en is beloont met de winst van een SAN accent award in 2007 voor de beste marketing en positioneringcampagne in de categorie duurzaam.

Opdracht 2: creëer een nieuwe website die aansluit bij de kernwaarden die voortvloeien uit de positioneringcampagne die goed in eigen beheer te onderhouden is en meertalig functioneert binnen een bepaald budget. Daarbij dient het product door de bezoeker “ervaren” te kunnen worden.

Resultaat: na een briefing hiertoe te hebben opgesteld is in samenwerking met Perfect Blue B.V. een nieuwe website geconstrueerd en gelanceerd met een CMS systeem dat o.a. toelaat meerdere talen te gebruiken zonder aanpassing van lay-out. Ook een vooruitstrevende 3D beleving van het product is opgeleverd in een dynamische omgeving. 

Opdracht 3: creëer de juridische organisatie van de activiteiten van Ego Lifestyle B.V.

Resultaat: een juridische scan van de organisatie leidde tot inzage van de te ontwikkelen materialen. De in uitvoering hiertoe ontwikkelde en opgeleverde materialen zijn de volgende:

·      Algemene voorwaarden van Ego

·      Standaard distributie overeenkomst(en)

·      Merk & model deponering en bescherming

·      Diverse licentie overeenkomst(en)

·      Privacy policy en melding hiervan onder de wet op de bescherming persoonsgegevens

·      Productie,- en leveranciersovereenkomsten

www.ego-lifestyle.com